top of page

Terveiset Prowein messuilta


Oliver Zeterin "Karhut" Saksan Pfalzista olivat jälleen erittäin hyvin esillä Prowein messuilla ja uusi vuosikerta 2016 on kerrassaan erinomainen.

 

Framingham tilan Tom ja Jared maistattivat uusia vuosikertoja Uusi-Seelantilaisista Sauvignon Blanc, Classic Riesling, Pinot Noir sekä Pinot Gris viineistään. Framighamilla on kyllä alueen parhaat Sauvignon Blanc, Rielsing ja Pinot Noir viinit ! Samaa mieltä on muuten myös mm. Jancis Robinson, joka on todennut tilan F Series Riesling viinistä seuraavaa: "Paras koskaan maistamani Marlboroughin alueen Riesling."

 

Tapasin ja tutustuin myös uusiin ja erinomaisiin Australialaisiin tuottajiin eli: Margan Family Winegrowers tilan pääenologi: Andrew Margan Australian Hunter Valleysta. Sekä pihvien kaveriksi loistavasti sopivien Cabernet Sauvignon punaviinien tuottajan Aberdeen Wine Companyn Angus The Bull viinien tuottajan ja omistajan Hamis MacGowan New Sounth Walesista.

 

Australiasta tulee myös tämä uusi Wirra Wirra tila täydentämään viinivalikoimaamme.

Kuvassa erinomaisia viinejään esittelee tilan myyntijohtaja Sam Temme.

Mc Laren Valessa tila kasvattaa mm. upeita Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc ja Riesling rypäleitä. Tilan filosofia viininvalmistuksessa on: Letting the fruit shine! Ja tämä filosofia tuoksuu ja maistuu Wirra Wirra tilan laadukkaissa ja palkituissa viineissä.

Mc Laren Valessa, Samin kotitalon takana eukalyptyspuissa asustelee muuten Samin hyvä kaveri, eli Koala karhu :-)

Tags:

Viimeisimmät
Arkisto
Etsi tägeillä
Seuraa myös
  • Instagram Social Icon
bottom of page