top of page

Alkon elokuun UUTUUS-punaviinit


Alkon elokuun uutuusviinit

Elokuussa Alkon valikoimaan tuli 2 uutta runsaan täyteläistä punaviiniä.

Pääsemme herkuttelemaan Ribera del Duerosta Espanjasta saapuneesta Selección César Muñoz Magallanes 2016 -punaviinistä, sekä Constantia Glen Five -punaviinin uudesta 2016 vuosikerrasta. Jälkimmäistä on nyt saatavilla aiempaa isompi erä.

**************************************************************************

Selección César Muñoz Magallanes 2016 viini on roteva, täyteläinen, tanniininen, boysenmarjahilloinen, mustaherukkainen, tumman kirsikkainen, mustapippurinen, tummasuklainen, tamminen, lämmin ja pitkä.

Viini toimii loistavasti mm. liharuokien, kuten lampaan, grilliherkkujen ja pihvin keralla ja se on myös erinomainen juustoviini.

Viini on valmistettu 100% Tempranillo rypäleistä.

DO Ribera del Duero.

Alkon tuotenumero: 473687

**************************************************************************

Constantia Glen Five 2016 viini on roteva, täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkahilloinen, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen, mausteinen, hennon savuinen, tamminen, runsas, lämmin sekä pitkä.

Viini on loistava kumppani lihalle ja grilliherkuille sekä runsaan makuisille juustoille.

Viini on eco sertifioitu.

Nimi FIVE viittaa valmistuksessa käytettyihin 5een rypälelajikkeeseen, eli: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Malbec. Viinin tuotantoalue DO Constantia on Etelä-Afrikan vanhin viinintuotantoalue ja viinejä on valmistettu siellä jo 1690-vuodesta lähtien. FIVE viini on palkittu mm. Etelä-Afrikan parhaana Bordeaux -tyylin edustajana.

Constantia Glen Five 2016

Alko tuotenumero: 476007

Viimeisimmät
Arkisto
Etsi tägeillä
Seuraa myös
  • Instagram Social Icon
bottom of page